Načítání obsahu...
Nabídka

Nabídka

Košťálová zelenina

Košťáloviny tvoří výživově velmi hodnotnou složku naší stravy. Jsou vhodné pro:

-vaření (polévky,omáčky,guláše,příloh)

-zapékání (ať už samostatně nebo s vajíčkem, vařenými bramborami)

-smažení (karbanátky s masem, ovesnými vločkami, sójou)

 

Po nabobtnání musíme košťálovou zeleninu nejdříve uvařit ve slané vodě, scedit a poté upravovat dále. Ochucuje se například kmínem,česnekem a majoránkou.


Související zboží

V této kategorii není zařazen žádný produkt.

Mohlo by Vás zajímat

Brambory kostka - 10x10x8mm
Celer kořen
Celer nať

Objednávkový formulář

Vyplňte prosím pole jméno

Vyplňte prosím pole telefon

Špatný formát telefonu

Vyplňte prosím pole e-mail

Špatný formát e-mailu

Vyplňte prosím pole text

Děkujeme, Vaše zpráva byla odeslána