Načítání obsahu...
Nabídka

Nabídka

Naťová zelenina

Naťová zelenina se používá jako přísada do polévek, k dochucení masitých pokrmů a do omáček.Obvykle se přidává až v poslední fázi vaření.

Celerovou nebo petrželovou natí můžeme zdobit mísy, výrazně zhodnocují bramborovou polévku a veškeré saláty. Snad nejaromatičtější natí je kopr, a proto jej používáme do omáček, polévek či k zavařování.


Související zboží

V této kategorii není zařazen žádný produkt.

Mohlo by Vás zajímat

Brambory kostka - 10x10x8mm
Celer kořen
Celer nať

Objednávkový formulář

Vyplňte prosím pole jméno

Vyplňte prosím pole telefon

Špatný formát telefonu

Vyplňte prosím pole e-mail

Špatný formát e-mailu

Vyplňte prosím pole text

Děkujeme, Vaše zpráva byla odeslána