Načítání obsahu...
Nabídka

Nabídka

Jidášovo ucho

U nás je poměrně málo známou a nesbíranou houbou. Klobouček je na povrchu hnědý až červenohnědý. Jeho dužina je za čerstva měkká, ohebná, rosolovitá. Po vysušení je pak tvrdá a láme se. Po nabobtnání však znovu ožije.

Jidášovo ucho nemá zvláštní chuť ani vůni. Je vhodné do polévek a masových příloh. Zejména v čínské kuchyni má široké uplatnění.


Související zboží

Žádné produkty k zobrazení

Mohlo by Vás zajímat

Žádné produkty k zobrazení

Objednávkový formulář

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi imperdiet, mauris ac auctor dictum, nisl ligula egestas nulla, et sollicitudin sem purus in lacus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Vyplňte prosím pole jméno

Vyplňte prosím pole telefon

Špatný formát telefonu

Vyplňte prosím pole e-mail

Špatný formát e-mailu

Vyplňte prosím pole text

Děkujeme, Vaše zpráva byla odeslána